Wie zitten er achter de bureaus van Bureau Prikbord?

Bureau Prikbord, dat zijn Krista & Pascal. Twee creatievelingen die samen al jaren werkzaam zijn in de creatieve en organisatie branche. Voor onszelf beginnen komt voort uit vanuit een grote gezamenlijke ideologie, kinderen de kans geven hun creativiteit te ontplooien en te ontwikkelen. Dit niet alleen, eindelijk willen wij met Bureau Prikbord alles doen om ook particulieren, scholen en bedrijven, door allerlei verschillende projecten, handvatten aan te reiken om een creatieve activiteit te ondernemen. Ook probeert Bureau Prikbord verbindingen te leggen in de culturele sector en willen wij ervoor zorgen dat er dwarsverbanden blijven bestaan of juist ontstaan. Wij werken graag samen met andere creatievelingen, kunstenaars, andere creatieve bedrijven die deze ideologie met ons delen. Wij zijn van mening dat het samen sterk staan in de creatieve sector heel erg belangrijk is. Het samenwerken met doen wij vanuit ons creatief platform, waarin allerlei leuke mensen en bedrijven vertegenwoordigd zijn. 

Deel jij deze mening met ons, neem contact met ons op! 

Onze ideologie

‘Kinderen doen veel te weinig aan creativiteit’, is de stelling waaruit het idee om dit bedrijf te starten is ontstaan. Vanuit onze ervaring uit het sociaal culturele (kinder) werk, was dit wat opviel. Kinderen doen aan sport. Ondanks het feit dat wij dit natuurlijk ook super belangrijk vinden, zouden wij ook graag zien dat kinderen meer met hun creativiteit doen. Zo ontstond het idee voor Bureau Prikbord.

Een ‘creatief bureau’ waar activiteiten georganiseerd worden voor alle doelgroepen, op creatief vlak. en in welke vorm dan ook, Of het nou een creatief kinderfeest is, een kinderplein op een groot festival, een creatieve activiteit op een bruiloft of ander evenement, Een creatief bedrijfsfeest, het maakt ons niet uit, als het maar iets met creativiteit te maken heeft.

Wij hopen dat elke activiteit voor iedereen een belevenis is. 

Benieuwd naar al deze belevenissen? Kijk eens rond op de site.

 

Waarom dan de naam Bureau Prikbord? Omdat we ook zo houden van al je belevenissen nogmaals beleven, En waar verzamel je al je ondernomen belevenissen? Juist, op een prikbord.  


Meer weten over Pascal?

Meer weten over Krista?