Vier met Bureau Prikbord je feestje!

Ben je binnenkort jarig en wil je een spetterend feestje? Dan moet je bij Bureau Prikbord zijn.

 

Bureau Prikbord organiseert verschillende feestjes die thuis of op locatie uitgevoerd kunnen worden. Knutselen, fröbelen of juist lekker rauzen door het bos? Voor ieder kind iets wils!  Qua uitvoering zijn er ook verschillende dingen mogelijk
De opties zijn: 

 

-Do it yourself

Vind jij het prima thuis een kinderfeestje te geven, maar kost het gewoon té veel tijd om te bedenken wat je dit jaar weer zal gaan doen en alle voorbereidingen hiervoor te treffen? Dan hebben wij de ideale oplossing! Wij hebben een box klaar staan, met een kant en klaar feestpakket erin. Alle materialen en/of ingrediënten zitten in de box, samen met een uitgebreide beschrijving. Je haalt de box bij ons op (in overleg wanneer dit uitkomt) en hoeft thuis de spullen alleen nog neer te zetten en de beschrijving een keer goed door te lezen. De boxen kunnen ingepakt worden voor elk onderstaand feestje.

Een professioneel feestje, maar dan helemaal zelf verzorgd! 


-Feestje bij jou thuis: 

Geen zin in welk gedoe dan ook en wil je gewoon een van onze docenten die thuis het feestje komt verzorgen? Wij komen naar je toe en nemen alle benodigde spullen mee. Zo heb je nergens meer omkijken naar. 

De feestjes waaruit je kunt kiezen:

Sieraden Feestje

Stel je voor, je zit aan een grote tafel met allerlei prachtige en kleurrijke kralen vol glans en glinstering. Voor je ligt een echt sieradenbord en alles wat je verder nodig hebt om je eigen sieraden te maken.

Je mag kiezen uit het maken van een armband, oorbellen, een sleutelhanger of een telefoonhangertje.

Deze mag je helemaal zelf ontwerpen, maar er liggen natuurlijk ook voorbeeldjes voor je klaar.

En als afsluiting maken we een mooie foto van alle kinderen met hun mooie, eigengemaakte, creaties.

Kosten per kind €15,- 

Beauty Feestje

Hou jij van kleur, glans en glimmertjes? Dan is dit feestje echt iets voor jou. Tijdens dit feestje maak jij samen met je vriendinnen jullie eigen beautyproducten. Een bruisbal voor bubbels in bad, een scrub voor een mooi glad huidje en een mooie lipgloss om er prachtig uit te zien. Op de verschillende potjes kunnen wij ook nog zelf etiketten ontwerpen zodat het er helemaal super hip uitziet. 

Kosten per kind €15,-


SmulFeest

 Ben jij gek op koken en bakken? Vind je het leuk lekker te fröbelen in de keuken en allerlei lekkernijen klaar te maken? Dan word jij hier zeker weten blij van!

Voor de allerkleinste (4-8 jaar) hebben wij een super leuk feestje ontwikkeld naar aanleiding van het boek 'Vos en Haas'. De jongste kinderen maken samen hun eigen high tea. Voor de iets oudere kinderen (9-12) hebben wij een uitdagender kookprogramma samengesteld maar de intentie blijft hetzelfde: gezellig samen met je vrienden/vriendinnen kokerellen en daarna lekker smullen! 

Kosten per kind: €15,-

 

Feest in de Wildernis

Als wij zeggen bos, speurtocht, zoeken, puzzelen? Dan zeg jij? Dit wordt een feest in de Wilden-is! Dit feest is stoer & buiten. In het gebied rondom de Wildenburg. Wie gaat ermee op zoek naar het echte verhaal en wie is er zo slim om alle opdrachten goed te beantwoorden? Met dit feestje kunnen tussen de 8 en 15 kinderen mee. En dit feestje is het meest geschikt voor kinderen tussen de 7-9 jaar. 

Kosten per kind €12,50

 

 

Theater feest

Hou jij van toneelspelen, sta je graag in de spotlight? Kortom: ben jij een echt podiumdier?

Dan is dit jouw ideale kinderfeestje!

Na een gezellige warming up gaan we aan de slag met verschillende theateropdrachten. Samenwerking, concentratie en improvisatie zijn kernwoorden die aan bod komen. Ook zetten we in groepjes een leuke presentatie in elkaar, die we kunnen laten zien aan de ouders. 

Voor de oudere kinderen hebben wij een echt casting script klaar liggen van een bekende Nederlandse tv serie. Kortom, met dit theaterfeestje voel je je een echte ster!

Kosten per kind €15,- 

 

 

Kinderkunst

Wil je kunstenaar worden of eens voelen hoe een kunstenaar zich voelt?

In dit feestje is het een en al kinderkunst en creativiteit. Maak een mooie spaarpot, 3D sleutelkastje, schilderijtje, sleutelhangers, dierenpotloden. Maar ook mozaïeken en decopatchen kan, als het maar creatief is. In overleg met de jarige wordt er van te voren gekozen wat je gaat maken. Iedereen gaat naar huis met een prachtig kunstproject. 

Kosten per kind €15,- 

Wilde Wetenschap

Wil jij een echte wetenschapper worden op je eigen kinderfeestje? Dan ben je op het juiste adres! Nodig al je gast professoren uit in ons Prikbord lab, trek je lab-jas aan, zet je veiligheidsbril op, en jullie zijn klaar om met de proefjes aan de slag te gaan!

De proefjes worden afgestemd op verschillende leeftijden.

Kosten per kind €15,- 

 

 

 

Hoe geef ik op?

  • Kies een leuk feestje uit,
  • Vul onderstaand contact formulier in,
  • Wij nemen hierna contact met je op & bespreken beschikbaarheid gekozen datum en wensen,
  • Je krijgt het leukste feestje wat er bestaat,
  • En achteraf een factuur.

Praktische informatie

 

-De meeste programma's zijn gemaakt voor maximaal 12 kinderen maar een kindje meer of minder kan altijd in overleg.

 

-De feestjes worden in principe aangeboden op woensdag, vrijdagmiddag & zaterdagmiddag. Wel is het zaak van te voren even te overleggen wat betreft de voorkeur voor datum en tijd, zodat wij kunnen kijken of de juiste docent beschikbaar is.  Wil je een box ophalen en zelf het feestje geven kan dat natuurlijk op alle dagen.

-De feestjes zijn geschikt (en worden aangepast qua niveau) aan alle kinderen in de basisschoolleeftijd. Feestje zullen circa twee uur in beslag nemen. Mocht je thuis zelf het feestje geven kan je er natuurlijk zo lang en kort over doen als je zelf wil. En kan je het feestje indelen zoals jij handig en leuk vindt (combineren met taart eten, cadeau's uitpakken etc.) 


-Past bovenstaande mogelijkheden niet bij het beeld wat je van feestjes hebt, en heb je heel iets anders op het oog?

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij organiseren graag een feestje op maat!

 

Opgeven

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.